Het níeuwe PURschuim

HFO-isolatieschuim is het nieuwe purschuim, met het milieuvriendelijke blaasmiddel HFO. Dit is een low-GWP (Global Warming Potential) blaasmiddel. Dit is een isolatieschuim welke perfect als gevelisolatie kan worden gebruikt. Het heeft een hoge thermische weerstand, waardoor ideaal in kleine ruimten of voor het isoleren van dunne wanden. Daarnaast is het schimmelwerend en kan het wanden verstevigen door de stijfheid van het materiaal.

LUCHTDICHT ISOLEREN

De belangrijkste reden is het luchtdicht isoleren. Doordat we het schuim ter plaatse (in-situ) aanbrengen wordt het een naadloos isolatiedeken. Ook is hierbij het expansieproces van het aanbrengen van het schuim een groot voordeel, omdat dit ervoor zorgt dat alle hoeken, gaten en kieren volledig worden afgedicht. Bijvoorbeeld bij muurankers gaat het schuim er zich volledig omheen plaatsen en dicht het alles af.
Zodoende worden koudebruggen uitgesloten.

VORMGEVING & OPPERVLAKTE

Doordat het isolatieschuim in-situ wordt aangebracht zijn moeilijke oppervlakken eenvoudig te spuiten. Ook zijn er geen beperkingen aan de vormgeving van een gebouw, omdat je dit op iedere manier kan spuiten. Of het nu rond, recht of hoekig is.

zakelijke markt isolatie