Neopixels HR bodemisolatie

Verbetert het leefcomfort in huis

Neopixels HR Bodemisolatie is een innovatieve oplossing waarbij grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS), gebouwd op NEOPOR van BASF, toegepast worden op de bodem van vochtige en/ of moeilijk bereikbare lage kruipruimtes. Neopixels HR Bodemisolatie verduurzaamt uw woning en brengt de luchtvochtigheid in huis in balans. Hierdoor verbetert het woonklimaat en dus ook het leefcomfort in huis.

Isolatiewaarde van Neopixels HR bodemisolatie

De berekeningen van ondergenoemde waarden zijn door Nieman Ingeneurs uitgevoerd voor de warmteweerstand van de kruipruimtebodem van een kruipruimte (Rbf) conform NEN 1068:2012 (*) De warmteweerstand van de kruipruimtebodem, de zogenaamde Rbf (Resistance basement floor) is bepaald als Rc bij verschillende isolatiediktes op de kruipruimtebodem.

Bij Neopixels willen wij uw leefcomfort verbeteren. Dat is alleen mogelijk door strenge eisen aan onze producten te stellen. We creëren met onze producten een comfortabele woning. Onze installateurs worden opgeleid aan onze eigen Neopixels Academy. Neopixels voert daarnaast doorlopend productcontroles uit.

Bewezen kwaliteit, gekwalificeerde installateurs