Waar staat Eneriso voor

Eneriso is een landelijk opererend isolatiebedrijf voor huiseigenaren, utiliteit, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven en woningcorporaties. Eneriso werkt uitsluitend met resultaatgerichte producten en maakt onderscheidt in kwaliteit en uitvoering. Onze uitvoerend medewerkers hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd in Almere, Beverwijk en Zutphen.

Doordat wij een sterke focus hebben op duurzaam en kwaliteit vertaalt in onze dagelijkse isolatiewerkzaamheden en producten, hebben wij ook onze bedrijfsuitstraling hier volledig op aangepast. Zie hieronder een van onze bedrijfsbussen in thema.

Onze missie

“Nederland verduurzamen door isoleren”.

Nederland heeft als doelstelling om in 2050 alle woningen CO2-neutraal te hebben. Woningcorporaties hebben onderling afgesproken om in 2023 alle sociale huurwoningen gemiddeld van Energielabel B te voorzien. Een mooie uitdaging waarbij Eneriso kan bijdragen in de weg naar CO2-neutraal wonen of werken.
Onze missie: Nederland verduurzamen door isoleren.

Resultaatgericht isoleren

Daarnaast is het onze uitdaging om zo efficient en resultaatgericht mogelijk te isoleren. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor iedere situatie een geschikte oplossing bieden. Niet alleen isoleren om te isoleren, maar ook echte resultaten willen behalen. Daar staat Eneriso voor.

Samen maken we het verschil en werken wij aan langdurige vertrouwde relaties.

Onze visie

Bijdragen aan milieu en verantwoord ondernemen

Naast het isoleren van woningen, het scheiden van afval, werkt Eneriso samen met fabrikanten en leveranciers die zich breder bezighouden met milieu, verduurzaming, circulariteit en innovaties. Zo zijn wij onder andere erkend en gecertificeerd verwerker van het Icynene isolatieschuim. Dit is een 100% water geblazen isolatieschuim, zonder synthetische blaasmiddelen. En planten zij gemiddeld per woning een boom voor een duurzamere toekomst.

Of onze AddGreen spouwmuurisolatie. Hierbij wordt vanaf de gebruiksfase de CO2 van productie in 2 maanden terugverdient, waarna de CO2 besparing begint. En is AddGreen volledig recyclebaar en wordt het voor 50% uit ‘groen afval’ vervaardigd.

Daarnaast werken wij met Knauf Supafil inblaaswol, welke voor 80% bestaat uit gerecycled glas.

Over verduurzaming gesproken…