Icynene isolatie

Hét milieuvriendelijke isolatieschuim!

Polyurethaan open celstructuur schuimisolatie.

Icynene is van Canadese fabrikant en wereldwijd de nummer 1 in schuimisolatie. In meer dan 30 landen wordt Icynene verkocht en iedere dag aangebracht. Het is een 100% water geblazen schuim zonder nadelige blaasmiddelen voor de natuur.

Unieke ongeëvenaarde eigenschappen

Sinds 1986 zijn zij de pioneer van het 100% water geblazen open celstructuur schuimisolatie. Ontwikkeld speciaal als isolatiemateriaal met de unieke eigenschappen: hoge isolatiewaarden, luchtdicht, damp open en geluiddempend.

Icynene is perfect toepasbaar in kruipruimte, gevel en daken. Of de constructie nu beton, hout of staal is, Icynene kan overal tegen aan worden gespoten. In het bijzonder is het voor houtconstructies (vloeren en daken) interessant, omdat het voorkomt dat vocht opgesloten raakt doordat het kan blijven ademen.

Icynene dakisolatie
Icynene sprayen

Damp open isoleren

en toch luchtdicht

Doordat Icynene isolatieschuim een open celstructuur heeft zorgt het ervoor zoals hierboven aangegeven dat het kan blijven ademen. Ademend maar het houdt wel de warmte of kou binnen. Hoe dat kan? Dat komt omdat het tevens luchtdicht isoleert. Dit betekend dat de open cellen dusdanig klein zijn dat het wel kan ademen, maar voldoende (thermische) weerstand biedt. Je kunt er dus niet doorheen blazen. Zodoende is dit perfect toepasbaar in damp open constructies en houtbouw.

Icynene isolatie
Icynene nederland

Voor meer informatie

    Kies het onderwerp: