Isolatieactie Texels collectief

Eneriso Isolatie is in week 24 van 14 juni tot en met 18 juni aanwezig op Texel. In deze dagen zullen wij zoveel als mogelijk het isoleren onder de aandacht brengen.

Informatieavond isoleren op Texel

Samen is altijd beter dan alleen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om samen met andere Texelaars te isoleren middels een gezamenlijke inkoop. Wat leidt naar betere inkoopprijzen, extra wooncomfort, uw CO2-uitstoot te verlagen en flink te besparen op de energierekening. Pak nu uw kans: bespaar tot honderden euro’s per jaar.

Op 15 juni organiseren wij speciaal een informatieavond met gratis inloop. Hier tonen wij enkele producten en nemen wij jullie mee waarom isoleren zo belangrijk is. Tevens is er dan de mogelijkheid om vragen stellen over woningisolatie. Wij willen samen met u Texel verduurzamen door te isoleren. Kom met ons kennismaken en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Waar?

Wanneer: dinsdag 15 juni vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur
Waar: Stayokay Den Burg, Haffelderweg 29, 1791 AS Den Burg
Aanmelden: via eneriso-isolatie.nl/texel of per telefoon 0251-726020.
Aanmelding is verplicht in verband met COVID-19 maatregelen.

Liever direct een afspraak voor gratis woninginspectie?

Heeft u liever een gratis woninginspectie voor een advies op maat, dan komen wij graag bij u langs van 14 tot en met 18 juni. Het is wel belangrijk om hiervoor een afspraak in te plannen. U kunt zich aanmelden via eneriso-isolatie.nl/texel of per telefoon 0251-726020.

Waarom juist nu isoleren?

Iedereen is bezig met verduurzaming, waarbij isoleren een van de meest belangrijkste stappen is. Wij optimaliseren de woning door rondom een isolatiedeken aan te brengen. Naast een verhoogd comfort zoals geen tocht in de woning, warme voeten of geluidsreductie begint u direct met energie besparen. Uw investering is binnen een aantal jaar terugverdient. Daarnaast levert, door de lage (spaar)rente van de bank, uw geld nauwelijks iets op en maakt dit het investeren in energiebesparende maatregelen interessant.

Totaalleverancier in woningisolatie

Eneriso isolatie is totaalleverancier op het gebied van woningisolatie en bieden een breed assortiment aan producten. Zodat voor iedereen een passende wijze is om te isoleren. In ons adviesgesprek lopen we alle mogelijke maatregelen bij langs om u zodoende een gedegen en resultaatgericht advies te kunnen geven. Onze isolatiemonteurs hebben gemiddeld 10 jaar ervaring en ontvangen periodiek trainingen en controle. Daarnaast werken wij uitsluitend met erkende en gecertificeerde producten en zijn wij als isolatiebedrijf gecertificeerd bij SKG-IKOB onder de KOMO BRL 1332. Graag zien wij u in juni ter kennismaking. www.eneriso-isolatie.nl/texel

Neem contact met ons op 0251-726020

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Of meld u aan via onderstaand formulier

voor de informatieavond of adviesgesprek

  Uw naam:

  Uw adres:

  Woonplaats:

  Email:

  Telefoonnummer:

  Mijn woning is een:

  Het jaartal van uw woning:

  Ik heb interesse in (meerdere mogelijk):

  Ik wil graag:

  Bij verzending gaat u ermee akkoord dat we contact met u mogen opnemen omtrent dit onderwerp.