Algemeen

Officieel dealer Icynene

Eneriso is officieel en gecertificeerd dealer van Icynene.

Binnen de productkeuze voor schuimisolatie hebben wij gekozen voor het Canadese schuim van Icynene. Zij zijn uitvinder van het watergeblazen isolatieschuim sinds 1986 en bieden meer dan 25 jaar productgarantie. De hoogste isolatiewaarden, met de beste producteigenschappen. Het is momenteel het enige in Nederland geattesteerde open cel schuim door SKG-IKOB.

Daarnaast is het een van weinige leveranciers die de verwerkers van professionele spray trainingen voorziet en daarmee de kwaliteit van het product hoog wil houden. Er zijn slechts enkele verwerkers binnen Nederland die hiermee werken, waarvan wij er een zijn.

Icynene heeft kwaliteit, duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan, wat ook voor Eneriso belangrijke peilers zijn. Voor meer informatie over Icynene: www.icynene.nl