Algemeen

Officieel dealer Neopixels

Eneriso kiest voor kwaliteit.

Neopixels staat bekend om hoogwaardige kwaliteit met hoge isolatiewaarden. Neopixels is een A-merk binnen de Nederlandse markt wat betreft EPS parels en zijn er veel fabrikanten die dit proberen te evenaren.

Neopixels, powered bij BASF, is een bewezen product en kwam als eerste op de markt met HR++ parels. Dit product is zeer geschikt voor spouwmuurisolatie, evenals bodemisolatie. Per toepassing hebben zij hiervoor speciaal ontworpen parels, om het hoogste rendement te realiseren.  Daarnaast zijn Neopixels voor 100% volledig te recyclen, waarmee circulair bouwen geen probleem is.

Neopixels heeft daarnaast een speciaal opleidingsinstituut om zodoende de kwaliteit van alle verwerkers te garanderen. Neopixels werkt uitsluitend met een selectieve groep isolatiebedrijven binnen Nederland en is Eneriso een van de weinige gecertificeerde verwerkers hiervan.