Dakisolatie Icynene

Dakisolatie Amstelveen

In Amstelveen hebben wij bij een vrijstaande woning dakisolatie aangebracht. Er is gekozen voor het unieke Icynene H2foam Lite schuimisolatie. Dit schuim is naadloze isolatie, luchtdicht, dampopen en geluiddempend. Daarmee perfect voor daken met hout constructie. Doordat het alle koude bruggen elimineert omdat het naadloos wordt gespoten is er geen tocht. Door het open celstructuur heeft het de unieke eigenschap dat het daarnaast ook dampopen is en vocht dus niet opgesloten raakt.

Daarnaast is Icynene een veilig isolatieschuim die na verwerking volledig geurloos is. Het kan daarnaast ook niet uitdampen of krimpen zoals de traditionele pur. Ook is het milieuvriendelijke isolatieschuim 100% water geblazen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies, neem contact met ons op.