Buurtcollectief Dakisolatie Icynene Vloerisolatie

Buurtcollectief Vlaardingen van start

Mooi en leuk buurtcollectief sinds vandaag van start gegaan in Vlaardingen. Hierbij isoleren wij de vloer, het dak en de spouwmuren waar nodig. Per klant kunnen de isolatiemaatregelen verschillen. Bij een buurtcollectief geldt een inkoopvoordeel, waarbij huiseigenaren tegen een gereduceerd tarief kunnen isoleren. En daarbovenop in aanmerking komen voor subsidie!

De vloeren en daken worden voorzien van Icynene H2Foam Lite schuimisolatie. Het milieuvriendelijke en veilige isolatieschuim. Dit is een 100% water geblazen expansieschuim, waarbij in 1 beweging: isoleren, luchtdicht, damp open en geluiddempend. Doordat het ter plaatse professioneel wordt aangebracht, ben je verzekerd van een naadloze isolatie, zonder koude bruggen. Daarnaast is dit schuim na aanbrengen volledig geurloos.

Voor de spouwmuren maken wij gebruik van Knauf Supafil inblaas wol of I-Foam spouwschuim. In beide situaties wordt ter plekke gekeken wat voor u de beste oplossing is. Beide producten zijn damp open en hebben hoge isolatiewaarden.

Voor meer informatie, of wilt u ook graag meedoen aan dit collectief, neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0362030181 of bel direct met Lisette Kreijkes (isolatie adviseur) op tel. 0640810719.