Buurtcollectief Icynene Knauf Vloerisolatie

Buurtcollectief Kampen

We hebben een leuk buurtcollectief in Kampen onlangs uitgevoerd waarbij vijf buren meededen. Hierbij hebben wij spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht. Voor de vloerisolatie hebben wij 3 gaten moeten graven onder de fundering door omdat de vloeren te kunnen isoleren. Voor de spouwmuur is er gekozen voor Knauf Supafil en I-Foam spouwschuim.

Voor de vloerisolatie is gekozen voor Icynene H2Foam Lite schuimisolatie. Dit is aangebracht met een dikte van 18 cm met een R-waarde van 4,7. Dit is in een laag opgebouwd en is het een naadloos isolatiedeken.

In de lege spouwmuren is gekozen voor Knauf Supafil inblaas wol. Wol heeft naast hoge isolatiewaarden ook een geluiddempend effect, waardoor het wooncomfort toeneemt.

Meer informatie of ook graag een buurtcollectief opzetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij u langs.

buurtcollectief kampen icynene
Knauf spouwmuur kampen