Algemeen

Gas prijzen fors duurder. Bent u goed geïsoleerd?

"5 keer zo duur als een jaar geleden"

bron FD.nl

Je vindt het terug in iedere krant of nieuwssite: stijgende gasprijzen!

Eerder konden we nog rekenen op gas uit eigen bodem, maar door aardbevingen en de afwikkeling hiervan wordt sinds 2018 alle gas geïmporteerd. De stroomprijs, tevens afhankelijk van deels gas, is ook hard omhooggegaan. Nederland wordt direct en indirect aangestuurd om beter om te gaan met het energieverbruik.

Bespaar door te isoleren

Is uw woning van voor 1996?

Om het energieverbruik te reduceren is isoleren een van de meest effectieve toevoegingen aan uw woning of bedrijfspand. Zeker woningen van voor 1996 komen in aanmerking voor een aanzienlijke verbetering van het energieverbruik.

Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het principe van isoleren is heel eenvoudig
Door het huis goed in te pakken en luchtlekkages (koudebruggen) te reduceren tot een minimum, voorkomt dat de kachel langer hoeft te branden. En er dus minder energie benodigd is om de woning warm te krijgen of te houden. Minder verbranding is direct resultaat in een lagere energierekening. Uiteraard afhankelijk van de woonsituatie en gebruik.

“Is de vloer geisoleerd? Zo nee, dan is het een no brainer om dat meteen te doen”

bron NU.nl

Luchtdicht en dampopen isoleren
Om luchtlekkages ookwel koudebruggen te reduceren, is gebruik maken van de juiste producten doorslaggevend in het resultaat. Binnen Eneriso werken wij met diverse materialen en schuimen die perfect aansluiten bij het luchtdicht en dampopen isoleren, met hoge isolatiewaarden. Iedere woning of bedrijfspand vraagt om maatwerk en hebben wij als totaalleverancier de juiste materialen. Onze professionele isolatie adviseurs en monteurs dragen zorg voor de beste oplossing in iedere situatie.