Algemeen

Isolatiesubsidie 2023, 1 maatregel

Isolatie subsidie al vanaf 1 maatregel. Als u alleen de spouw-, vloer- of dak wilt isoleren, dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Wist u dat isoleren niet alleen aantrekkelijk is voor een lagere energierekening, maar ook comfort verhogend? Bij een goed geïsoleerde woning is het geluid van buitenaf een stuk vermindert, geen tocht of koude voeten meer. Met daarnaast een fikse energiebesparing per maand, die natuurlijk zeer welkom is op de stijgende energieprijzen.

Eneriso Isolatie is een van de bedrijven waar u bij terecht kunt voor het isoleren met subsidie. Onze producten zijn allemaal aangemeld en goedgekeurd bij het RVO. Wilt u ook graag weten of u uw woning nog kunt isoleren? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een energiescan.

 

Subsidie: voor meer informatie over de subsidie, klik hier

Gratis advies: voor een vrijblijvend isolatieadvies, klik hier

Icynene vloerisolatie purschuim pur watergeblazen