eneriso isolatie met een lach

Hoeveel subsidie krijg ik op isolatie?

Het is een van de meest gehoorde vragen. Op hoeveel subsidie heb ik recht bij het isoleren? Naast het feit dat isoleren met of zonder subsidie al een lonende investering is omdat u direct begint met besparen, is het financieel erg prettig als de overheid met u meebetaald. Nederland heeft als gezamenlijk doel om in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn en is uw bijdrage onder andere het isoleren van uw woning. Met andere woorden isoleren is: kostenbesparend en comfort verhogend.

Hoe krijg ik subsidie op isolatie?

Om in aanmerking te komen voor subsidie bij het isoleren is het van belang dat u voldoet aan de volgende eisen. Het moet een goedgekeurd product zijn, een minimale oppervlakte en een investering van minimaal twee verduurzamende maatregelen. Alle producten bij Eneriso zijn goedgekeurd voor subsidie.

Voorbeeld verduurzamende maatregelen

Dit betekent dat u kunt kiezen voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie. In dit geval heeft u twee maatregelen en kunt u subsidie aanvragen. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld glas of een zonneboiler. Als u deze maatregel combineert met een isolerende maatregel, dan heeft u opnieuw twee maatregelen waar u subsidie op kunt aanvragen.

Het subsidie overzicht

Duurzaam isoleren met subsidie!

Benieuwd naar de subsidiebedragen en overzicht?

Welke subsidiebedragen ontvang ik bij isoleren?

Subsidie voor isoleren is afhankelijk per maatregel en de oppervlakte. Voor vloerisolatie ontvangt u bijvoorbeeld € 7,- per m2 en bij dakisolatie € 20,- per m2. Dus hoe groter de oppervlakte des te meer subsidie. Uiteraard moet u ook voldoen aan een minimale oppervlakte, deze kunt u HIER terugvinden.

eneriso team isolatie nederland specialist