Icynene vloerisolatie, hét milieuvriendelijke isolatieschuim

Icynene is onze bewuste keuze voor vloerisolatie. Het is milieuvriendelijk aangebracht 100% water geblazen, licht van gewicht, volledig naadloos en vocht raakt niet opgesloten. Eneriso is één van de gecertificeerde verwerkers van Icynene isolatieschuim in Nederland en heeft de hiervoor benodigde trainingen / certificeringen ondergaan. Isolatieschuim van Icynene is hét perfecte isolatiemateriaal voor iedere vloer.

Icynene kruipruimte

Slimme isolatie

Wij hebben zowel damp open als damp dicht isolatieschuim. Hierdoor kunnen wij voor iedere toepassing het juiste product aanbieden. Voor een houten vloer wil je graag een damp open isolatiemateriaal, zodat dit kan blijven 'ademen' en vocht niet opgesloten raakt.

25 jaar garantie

Icynene schuimisolatie geeft 25 jaar garantie op de producten, aangebracht door een gecertificeerd verwerker als Eneriso. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing, met een gegarandeerd termijn.

“Is de vloer geisoleerd? Zo nee, dan is het een no brainer om dat meteen te doen”

bron: NU.nl

Icynene isoleren

Eneriso is een jong en ambitieus bedrijf en bestaat uit echte professionals. Binnen de uitvoering hebben wij meer dan 11 jaar ervaring en is de organisatie opgebouwd met volledige betrokkenheid van sales tot en met de uitvoering.

Onze technisch specialisten voor de uitvoering zorgen dat ook uw project professioneel en vakkundig wordt geïsoleerd. Door te investeren in opleiding, ontwikkeling en innovatie zorgen wij dat u de beste producten in huis haalt.

We zijn trots, met onze 11 jaar ervaring, mogen bij te dragen aan het verduurzamen en CO2-uitstoot te verlagen via particulieren, woningcorporaties, aannemers en onderhoudsbedrijven.

pur isolatie

Wat wij bieden

Onze deskundig adviseurs en technisch team zijn gespecialiseerd in bouwkundig isolatie advies en het aanbrengen van verduurzaming. Wij werken uitsluitend met bewezen en gecertificeerde producten, wat door ons wordt aangebracht met modern professioneel materieel.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beste en milieuvriendelijk isolatieproduct
  • Ervaren en deskundig (technisch) team
  • Modern en professioneel materieel
  • 25 jaar garantie
Icynene pur