Dakisolatie, naadloos en geluiddempend

Dakisolatie van Eneriso is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief. Dit is een 100% water geblazen schuimisolatie met in 1 beweging isoleren, luchtdicht, damp open en geluiddempend. Het zijn met lucht gevulde cellen, is licht van gewicht en daardoor volledig geurloos na verwerking. Doordat het een zacht materiaal is werkt het uitstekend als geluidsisolatie.

Veelal is er veel hout in de bestaande dakconstructies. Doordat Icynene een damp open product is, zorgt dit ervoor dat het hout kan blijven ‘ademen’ en vocht niet opgesloten raakt.

Naadloos isoleren

Icynene is een 100% water geblazen isolatieschuim. Doordat het gespoten wordt ter plaatse kan het veilig, snel en luchtdicht worden aangebracht.

Grootste besparing

Via het dak kan de grootste besparing worden gerealiseerd. Warmte trekt omhoog, waardoor bij een slecht of niet-geïsoleerd dak veel warmte verloren gaat.

Doordat wij met een flexibel en licht isolatieschuim werken is dat perfect voor dakconstructie. Omdat het ter plaatse wordt aangebracht is het een naadloos en luchtdicht systeem, die wel damp open is.

Icynene schuimisolatie heeft uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Je kunt dit het beste vergelijken met het zwarte noppen geluidsisolatie schuim in opname studios.

Omdat het isolatieschuim ter plaatse wordt aangebracht ben je 100% zeker van een volledige dekking. Omdat het schuim tot wel 1.000x expandeert vult het alle gaten en kieren. Dus geen tocht, ook niet bij harde wind.

86739c8e-8368-42a0-8dad-59573382ca64-1024x768

Wat wij bieden

Dakisolatie welke binnen een dag wordt gerealiseerd. Met modern en professioneel apparatuur en goed opgeleid personeel, weten wij de kwaliteit aan te brengen die u als klant mag verwachten.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoogwaardig isolatieschuim, milieuvriendelijk
  • Opgeleid en gecertificeerd personeel
  • Binnen een dag gerealiseerd
  • 25 jaar garantie