Bodemisolatie bij vocht of lage kruipruimte

Eneriso maakt gebruik van speciale bodemparels voor bodemisolatie. Bij lage of geen kruipruimte, of een vocht probleem kan worden geïsoleerd met zogenaamde bodemparels. Dit zijn EPS bolletjes welke onder druk op de bodem wordt gespoten.

Eenvoudige installatie

De bodemparels worden los ingeblazen in de kruipruimte. Dit gebeurt onder hoge druk en werken wij met een speciaal systeem zodat volledige dekking kan worden gegarandeerd.

10 jaar garantie

Uiteraard kunt u ook hierop 10 jaar garantie verwachten. De bolletjes zijn licht van gewicht en speciaal ontworpen voor de bodem. Ze zijn iets groter van formaat.

Eneriso is een jong bedrijf, maar werkt met jarenlange ervaring. Zeker het inblazen van bodemparels is een vak apart. Veelal moeilijk te controleren, maar door onze uniek werkmethode 100% gegarandeerd.

Bodemparels zijn bij uitstek geschikt bij opkomend vocht. Doordat het zich een deken vormt op de bodem, krijgt condens en vocht niet de kans om door te slaan.

Wij werken met Neopixels, powered by BASF. Dit is een vooraanstaand merk in de markt, die als eerste kwamen met een HR++ parel.

bodemisolatie

Wat wij bieden

Bodemisolatie is binnen een dag gerealiseerd. Met modern en professioneel apparatuur en goed opgeleid personeel, weten wij de kwaliteit aan te brengen die u als klant mag verwachten.

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • De beste bodemisolatie in de markt
  • Vakkundig en ervaren technisch team
  • Binnen een dag gerealiseerd
  • 10 jaar garantie