Spouwmuurisolatie, 80% gerecycled materiaal

Eneriso isoleert uw spouwmuur met Knauf isolatiewol. Deze glaswol bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal en neemt geen vocht op. De glaswol wordt met een speciale machine zonder toevoeging de spouw ingeblazen en isoleert uw spouwmuur voor 100%. Wol heeft het voordeel dat het tevens akoestisch dempt.

Professioneel aangebracht

De wol wordt gecertificeerd in de muur aangebracht. Ons technisch team is vakkundig en heeft meer dan 11 jaar ervaring.

Duurzame keuze

Doordat het onder druk wordt ingebracht is de opvulling 100% gegarandeerd. Door deze volledige opvulling zijn er geen koude bruggen (tocht), waardoor het wooncomfort direct is verhoogd.
Knauf supafil
Knauf spouwmuur kampen

"Spouwmuur isoleren:
zo gedaan, zo terugverdiend."

Bron: Vereniging Eigen Huis

Eneriso is een jong en ambitieus bedrijf en bestaat uit echte professionals. Binnen de uitvoering hebben wij meer dan 11 jaar ervaring en is de organisatie opgebouwd met volledige betrokkenheid van sales tot en met de uitvoering.

Voor de spouwmuren hebben wij speciaal opgeleid technisch personeel, uitsluitend voor spouwmuren. Zij zijn gespecialiseerd in het vullen van spouwmuren en de afwerking hiervan. Door deze toewijding kan de kwaliteit keer op keer worden gegarandeerd.

We zijn trots, met onze 11 jaar ervaring, mogen bij te dragen aan het verduurzamen en CO2-uitstoot te verlagen via particulieren, woningcorporaties, aannemers en onderhoudsbedrijven.

spouwfoam

Wat wij bieden

Onze deskundig adviseurs en technisch team zijn gespecialiseerd in bouwkundig isolatie advies en het aanbrengen van verduurzaming. Wij werken uitsluitend met bewezen en gecertificeerde producten, wat door ons wordt aangebracht met modern professioneel materieel.

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge isolatiewaarde, geluiddempend
  • Ervaren en deskundig team
  • Modern en professioneel materieel
  • 10 jaar garantie
image
Knauf spouwmuur isoleren